Telefon:+36 1 278 29 59
E-mail:info@diszdobozkft.hu

Rendelje meg termékeinket online!


Igényes csomagolás? Fedezze fel díszdobozaink kínálatát!

Az emberek az ajándékozás kapcsán hajlamosak csak a meglepetésekre koncentrálni, a díszcsomagolás hátrányára, ami nem jó döntés, hiszen az örömteli pillanatokhoz nemcsak az ajándék járul hozzá, hanem a csomagolás külleme is. Ha nem bízná a véletlenre a születésnapi vagy évfordulós meglepetések küllemét és kedveli az igényes megoldásokat, Önnek díszdoboz webáruházunk lehet a válasz!

Díszdoboz webáruházunk kínálatával mindenféle ajándéktípusra gondoltunk, a klasszikus italoktól kezdve egészen a különlegesebb meglepetésekig, így többé nem kell a fejét törnie az ízléses és látványos csomagolást illetően, legyen szó bármilyen összetett, egyedi ajándékról. Ha felfedezi díszdoboz webáruházunkat, és a kiválasztott termék kapcsán fokozná a hatást, akár egyedi emblémázást is kérhet, így valóban személyre szóló meglepetést nyújthat át, bármilyen ünnepélyes alkalomból.

Az ízléses díszcsomagolásért nem kell messzire mennie, fedezze fel otthonából, kényelmesen díszdobozaink választékát, és rendelje meg mihamarabb az Önnek tetsző terméket, kérdéseivel pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Díszdoboz Kft. 06 1 2782959 1214 Budapest, Mag u 3.