Telefon:+36 1 278 29 59
E-mail:info@diszdobozkft.hu

Tisztelt Érdeklődő!


Bizonnyal Ön is tapasztalta már - akár mint eladó, akár mint vevő - hogy egy áru eladhatóságát nagy mértékben befolyásolja annak csomagolása.

A korszerű csomagolással kapcsolatban többféle igény fogalmazható meg. Legyen esztétikus, legyen figyelemfelkeltő (hisz ezt látja meg először az érdeklődő), készüljön lehetőleg természetes anyagból (ne szennyezze környezetünket), emelje ki a benne lévő termék fontos tulajdonságait, jól védje a benne lévő árucikket, stb. Röviden: öröm legyen kézbe venni, és kézbe adni valakinek.

Jómagam iparművészként ezen a területen tevékenykedem immár több, mint három évtizede. Látva a tevékenységben rejlő lehetőségeket, 10 éve megalapítottam saját vállalkozásomat, a Díszdoboz Kft-t. Ez a vállalkozás megalakulása óta lakóhelyemen, Csepelen működik, és a dísz fa-doboz gyártás melletti fő profilja az exkluzív fa reklám-ajándék csomagolások készítése.

Az eltelt időszak igazolta reményeimet. A különböző vállalkozások egyre inkább felismerik annak fontosságát, hogy termékeik akkor piacképesek, ha eredeti funkciójuk mellett "tálalásuk" is ízléses, és szép. A menüből elérhető lapokon láthatják azoknak a dobozoknak egy részét, amit az elmúlt években cégem elkészített.

Összefoglalva tevékenységi körünket: Cégünk vállalja reklám-, ajándék-, érem-, torta-, bonbon-, és italtartó dobozok, vagy bármely egyéb, a megrendelő kérése szerinti méretű, és formájú doboz készítését fából, fém, vagy bõr díszítéssel, illetve szitanyomással, akár néhány darabtól tízezres szériákig.

Köszönöm figyelmét!
Palleti József
Iparművész, a Díszdoboz Kft tulajdonosa

Nézze meg termékeinket:

Díszdoboz Kft. 06 1 2782959 1214 Budapest, Mag u 3.