Emblémázás

Egyedi emblémázásért kérjen árajánlatot elérhetőségeinken itt.


Az egyedi fa doboz környezetbarát alternatívát kínál

A különböző ajándékok csomagolását az esetek nagy részében a klasszikus dísztasakokkal vagy csomagolópapírokkal oldják meg. Tény, hogy ezek a termékek rendkívül lenyűgöző kinézettel rendelkeznek, felhasználásukkal azonnal ünnepi kinézetet kaphat szinte bármilyen ajándék. Sokan nem gondolnak abba bele, hogy az ajándékzacskók, csomagolók rendkívül környezetkárosítók, ugyanis növelik a hulladékmennyiséget.

Sajnos gyakran nem is túl hosszú életűek, hiszen az emberek az ajándékcsomagolás után nem sokkal adják át a meglepetéseket. Ez ebben a formában rendkívül pazarló is.

Az egyedi fa dobozok környezetbarát megoldást biztosítanak

Érdemes a csomagolóanyagok helyett az egyedi fa dobozokat választani csomagolásként. A fa doboz már alapvetően pluszt ad az ajándékhoz. Egy igényesen kidolgozott darab különlegessé varázsolja a pillanatot, a meglepetéssel sokkal nagyobb hatást lehet elérni.

Egy fa doboz értelemszerűen nem fog kidobásra kerülni, sőt, a háztartáson belül később szinte bármilyen más célra felhasználható.

A fa dobozban biztonságban lesznek az értékek

A fa dobozokkal nem csupán a környezetet lehet óvni, hanem magát az ajándékot is. A zacskók, csomagolópapírok nem biztosítanak semmilyen védelmet a külső tényezőkkel szemben. A dobozok teljeskörű védelmet kínálnak az értékes meglepetéseknek, védve lesznek a fizikai hatásoktól is, így azok nem sérülhet meg az átadás előtt.

Válassza Ön is az egyedi fa doboz készítést az ajándékozáshoz! Bármilyen ötletet, elképzelést meg tudunk valósítani, a végeredménynek kizárólag a fantázia szabhat határt. A fa dobozok szintén értéket képviselnek, általuk tulajdonképpen még egy ajándékot adhat az ünnepeltnek.

Termékeink minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek el. Nagy gondot fordítunk a precizitásra, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a rendelésével.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Ha kérdései lennének, vagy szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.


Csomagolás extrákkal: a doboz emblémázás

A doboz emblémázás stílus és marketing tökéletes elegye. Mutatjuk, milyen szempontok mentén érdemes tervezni!
A fából készült dobozok többek puszta csomagolásnál, természetes szépségüknek köszönhetően ezek a luxus és kifinomultság megtestesítői. De mindent lehet fokozni, a design megtervezése ebben az esetben is kulcsfontosságú ahhoz, hogy a termék kiemelkedjen a tömegből, és maradandó benyomást keltsen a vásárlókban. Hogyan tervezzük meg a tökéletes díszdobozt?

Tervezzünk stílust a dobozhoz!

A doboz emblémázás egyedi arculattal ruházza fel a csomagolást, ami rengeteg lehetőséget ad, épp ezért fontos, hogy minden részletre figyeljünk:

  • Már önmagában a betűtípus ad egy stílust a csomagolásnak.Fontos, hogy ez legyen összhangban az üzenettel és figyeljünk arra is, hogy jól olvasható legyen a szöveg.
  • Technikától függően színeket is használhatunk, de ez sem csupán esztétikai kérdés. A színek befolyásolják az érzelmeket, vagyis át kell gondolnunk, milyen hatást szeretnénk elérni.
  • Végül egyéb grafikai elemekkel is díszíthetjük a dobozt. A jól megválasztott minta segít a márkaidentitás erősítésében és egyben egyedi karaktert ad a terméknek.

Döntsünk a technikáról!

Számos technika áll rendelkezésre a doboz emblémázáshoz, és mindegyiknek megvan a maga erőssége, a kérdés csak az, hogy mi a pontos cél, illetve milyen költségkerettel dolgozunk. A gravírozás például kifejezetten elegáns, UV festéssel pedig élettel teli színeket varázsolhatunk a dobozra, de választhatunk szitázást vagy szublimálást is.

Ne feledjük a belső tér kialakítását!

Bár eladni a külső értékekkel lehet, fontos, hogy a doboz belsejét is okosan tervezzük meg, hiszen itt is többféle lehetőségünk van. Gondolkodhatunk praktikus funkciókban, a rekeszekbe rendezett termékek átláthatóvá teszik a doboz tartalmát, ha pedig bársonnyal bélelt dobozt választunk, extra eleganciát csempészhetünk a csomagolásba, miközben a védelemről is gondoskodunk.

Ön már tudja, hogy milyen díszdobozba bújtatja a termékeit? Gondoskodjon igényes, dekoratív csomagolásról, és bízza ránk az emblémázást!  


Vonzó csomagolás díszdoboz emblémázással!

A csomagolás minősége és megjelenése az első benyomás, ami befolyásolja a vevőket a választásban. Egy csomagolás sok mindent elárul a termékről és még azelőtt kialakít egy képet a vásárlóban, hogy információt szerezne a csomagolás tartalmáról.

Éppen ezért fontos gondot és időt fordítani a díszdobozok, díszcsomagolások tervezésére és kivitelezésére. Ebben segítjük minden ügyfelünket színvonalas emblémázással. Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat, annak érdekében, hogy gyönyörű díszdobozokkal lephesse meg vásárlóit, ügyfeleit!

A kiválasztott csomagolásokra különböző technikákkal készítjük el az emblémázást, szitázással, szublimálással, UV festéssel vagy gravírozással, a díszdoboz alapanyagától függően. Bor, csokoládé, bob-bon, dísztoll, emlékplakett vagy bármilyen reklámajándék számára keres minőségi, emblémázottcsomagolást, forduljon hozzánk!

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot díszdoboz emblémázásra!

Díszdoboz Kft. 06 1 2782959 1214 Budapest, Mag u 3.