Telefon:+36 1 278 29 59
E-mail:info@diszdobozkft.hu

Éremdobozok

Érmetartó díszdobozok, amikkel könnyedén megoldható a tárolás

Érem díjban gondolkodik? Ne feledkezzen meg a hozzájuk tartozó díszdobozokról, amiknek később hasznukat vehetik a díjazottak!

Különböző díjazásoknál a serlegek helyett inkább az érméket tartják ideális választásnak. Egyesek úgy gondolják, hogy sokkal elegánsabbak, letisztultabbak, ráadásul gyakran még igényes grafikai elemekkel is el lehet látni a felületüket. A domború rajzoktól még különlegesebbek lesznek az érmék.

Amikor ezek a díjak beszerzésre kerülnek, vannak olyanok, akik megfeledkezhetnek az érmetartó díszdobozokról. Úgy gondolják, hogy nem szükségesek ezek a kiegészítők a szóban forgó rendezvényre.

A díszdobozok fontos funkciót látnak el

Az érmetartó díszdobozokra igenis hatalmas szükség van, mert teljeskörű védelmet biztosítanak a díjaknak, hosszú éveken át. Az emberek nem igazán vannak arra felkészülve, hogy egyszer egy érme díjhoz jutnak hozzá, így tárolásra alkalmas eszközük sincs ehhez. A díszdobozoknak köszönhetően egy csapásra meg lehet oldani ezt a nehézséget.

A praktikus kiegészítők óvják az érméket a szennyeződésektől, portól, minden káros külső tényezőtől. Mivel biztonságban lehetnek a díjak, így azok nem veszítenek értékükből, évekkel később is büszkén mutogathatják a tulajdonosaik.

A díszdobozok növelik az eleganciát is

Az általunk kínált díszdobozok igazán kidolgozott, elegáns darabok, amik nemhogy elvennének, hanem hozzá is tesznek az érmék látványához. Természetes, hogy termékeink kinézetét nem bízzuk a véletlenre, a dobozok minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, éppen azért, hogy méltók legyenek akár egy díjátadóra is.

Ismerkedjen meg az általunk kínált lehetőséggel, emelje a díjátadó színvonalát termékeinkkel, amelyek bármilyen jeles eseményen megállják a helyüket! A praktikus dobozok segítenek a tárolás nehézségeit megoldani.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Díszdoboz Kft. 06 1 2782959 1214 Budapest, Mag u 3.