Telefon:+36 1 278 29 59
E-mail:info@diszdobozkft.hu

Ajándék- és díszdobozok


Ajándék dobozt az ajándéknak!

Ajándékozni komoly feladat, minden lépését gondosan meg kell tervezni, ha valóban örömöt szeretnénk szerezni valakinek. Ha már megvan az ajándék, sikerült megtalálni a tökéletes meglepetést, még mindig nem lazsálhatunk, mert hátra van az utolsó simítás, a csomagolás!

Egy ajándék doboz maga is meghatározó, mert már a mérete, kinézete, stílusa is sokat elárulhat az ajándékról. A kiválasztásakor ugyanúgy lehetőségünk van figyelembe venni a megajándékozott ízlését, hiszen az ajándék dobozt a későbbiekben is használhatja. Az ajándék dobozok sokszor önmagukban is annyira szépek, kidolgozottak, egyediek, hogy sokan úgy döntenek, nem éri meg kidobni őket. Ráadásul a legtöbb ajándék doboz eleve több funkcióval készül! Ezt tartsuk észben a választásnál és úgy válasszuk ki az ajándék méltó tároló dobozát, mintha csak egy újabb ajándékot választanánk!

Keressen minket bizalommal, és válogasson különleges, igényesen kivitelezett, minőségi ajándék dobozaink közül, mert mi tudjuk, hogy az ajándék hol kezdődik!

Hasznos díszdobozok: a ceruzatartó

Amíg papír van, addig hagyományos íróeszközökre is szükség lesz, tollak, ceruzák, színes íróeszközök egyaránt ott sorakoznak az asztalokon, fiókokban, táskákban. Elegáns környezetbe különleges díszdoboz illik, ami helyet ad a különféle eszközöknek.

Ceruzatartókat bárhol lehet találni, de olyan díszdobozokat, mint amilyeneket mi kínálunk, nem lehet akárhonnan beszerezni. Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen egyedi ceruzatartóink közül! Csodás, fából készült dobozaink praktikusak és igazán esztétikusak is. Mivel ezek a dobozok minőségi fából készülnek, az íróeszközök teljes biztonságban tárolhatóak bennük, nem törnek, nem csorbulnak. Időtálló díszdobozok, amikre évek múltával is számíthatunk. A ceruzatartók többféle mintával készülnek, mindegyik igazán művészi megjelenést kölcsönöz a dobozoknak, önmagukban is csodás dísztárgyak lehetnek egy polcon vagy íróasztalon, irodába vagy akár otthonra is.

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson az egyedi ceruzatartók közül, ismerje meg csodás díszdobozainkat! Elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk a részletekért!

Díszdoboz Kft. 06 1 2782959 1214 Budapest, Mag u 3.