Telefon:+36 1 278 29 59
E-mail:info@diszdobozkft.hu

Italtartó dobozok

Miért döntsön az italtartó dobozok mellett?

Amikor értékes és különleges italt nyújtanak át ajándék gyanánt az emberek, mindig fejtörést okoz számukra az ünnepi csomagolás, hiszen az italhoz igazodnának, ezért szintén egyedi csomagolással szeretnék azt ellátni. Ha Önnek is mindig problémát okoz ez, és valóban különleges ünnepi csomagolással szeretné ellátni a márkás italokat, fedezze fel italtartó dobozaink választékát!

Az italtartó dobozok rendkívül ízlésesek és látványosak, így, ha termékeink mellett dönt, többé nem kell gondolkodnia az italhoz méltó csomagoláson. Az italtartó dobozok időtálló, masszív termékek, amelyek nemcsak ital tárolásra alkalmasak, a megajándékozott fél a bennük található italok elfogyasztása után bármilyen célra felhasználhatja a praktikus dobozokat.

Ha Önnek is felkeltette érdeklődését valamelyik egyedülálló italtartó doboz, és egy közelgő ünnepség miatt éppen szüksége is lesz rá, szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! 


Fa boros dobozok céges ajándékokhoz

Egy fa boros dobozból a céges ajándék egyedi csomagolása készül el, ha megrendeli tőlünk ezt a típusú tárolót.

A reklámajándékok olyan tárgyi meglepetések, amik segítik a cég marketing céljait. A reklámajándék egyik típusa az üzleti ajándék, amit a hagyományos céges ajándékkal szemben nem a vásárlók, ügyfelek kapnak. Az értékben magasabb szintet képviselő ajándék az üzleti partnereknek, társaknak jár. Ezzel szokás kifejezni a másik felé a megbecsülést, jelezni a másik félnek, hogy bíznak az üzleti sikerekben gazdag jövőben.

Az ajándék tehát nem lehet egy emblémázott bögre vagy egy szimpla kulcstartó. Egy palack, minőségi bor viszont már nagyon is igényes választás. A bornak csomagolás is dukál, mert egy szép dobozban még inkább tud érvényesülni.

Bor, mint üzleti ajándék

Az üzleti ajándék lényege, hogy meggyőze a partnereket arról, jól választottak üzlettársat. Ennek érdekében érdemes befektetni egy magasabb kategóriájú borba és rendelni hozzá személyre szabott, esetleg emblémázott boros dobozt is.

A mi fa boros dobozaink attól olyan különlegesek, hogy megrendelésre készülnek és bármilyen alkalomhoz tudunk rájuk díszítést tervezni. Emellett kész termékekkel is rendelkezünk, amikből tudnak választani a vásárlók.

A valódi fából készített boros dobozok több méretben, formában, nyitási megoldással és belső béléssel tervezhetőek. Színben, díszítésben is több változatot tudunk a megrendelőink számára biztosítani.

A fa doboz lehet egy vagy több bor tárolására is alkalmas, zárható, párnázott, elegáns vagy rusztikus, üvegezett modell is. Merítsen inspirációt a már elkészült boros dobozainkból vagy ossza meg velünk elképzeléseit!

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a megrendelhető, egyediesíthető, emblémázható dobozaink, csak kapcsolatba kell lépnie a kollégánkkal. Ő segíteni fog abban, hogy minden kérdésére választ kapjon és olyan terméket készítsünk Önnek, amilyet szívesen ad át ajándékba. A részletekről tudjon meg többet a honlapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Díszdoboz Kft. 06 1 2782959 1214 Budapest, Mag u 3.